Handleiding westrijdverslag formulier
 
Om het voor iedereen eenvoudiger te maken heeft de website beheerder een beveiligd formulier gemaakt waar geregistreerde gebruikers (leden) met de juiste rechten, deze worden door de website beheerder toegekend, heel simpel een wedstrijd verslag kunnen insturen.
Dit verslag wordt geheel automatisch verwerkt zodat zonder tussenkomst van de website beheerder het formulier wordt verwerkt tot een 'geplaatst verslag'.
 
Om te voorkomen dat er onzin 'verslagen' op de website komen te staan is besloten dat u, voordat u een verslag kunt insturen, geregistreerd moet zijn en u heeft de juiste rechten nodig.
Allereerst de registratie druk op de knop u komt dan in het volgende scherm.
 
klik hier op Registreer Nu! dan komt u in het registratie formulier.
 
Kies een Gebruikersnaam en een Wachtwoord dat u makkelijk kunt onthouden maar niet te voor de hand liggend is, klik daarna op Registreer! u komt dan hier.
 
Nadat de registratie is verzonden krijgt u op het aangegeven emailadres een bevestiging, de website beheerder zal dan bekijken of u lid bent en daarna zal hij u de juiste rechten toekennen, tot die tijd kunt u eigenlijk nog niets. (Om te voorkomen dat er onzin verslagen op de website komen te staan) 
Wel kunt u nu al Aanmelden in dit scherm.
klik op de knop Aanmelden en dan komt u hier. 
Hier kunt u uw wachtwoord wijzigen of uw emailadres aanpassen. De formulier pagina's zijn beveiligd die kunt u pas openen als u de juiste rechten heeft, als u niet de juiste rechten heeft en probeert een formulier pagina te openen komt u vanzelf weer terug op de Aanmeld pagina.
Controleerd u alstublieft regelmatig of u al de juiste rechten heeft, de website beheerder zal persoonlijk, het kan dus een keer fout gaan, een email naar u sturen als de rechten zijn aangepast dus hou uw mailbox in de gaten.
Als u dan eindelijk de juisten rechten heeft kunt u klikken op de knop. Hiermee komt u op de teamselectie pagina, selecteer het team waarover u een verslag wil gaan schrijven. 
De beheerder koos voor Kamperduin 2. 
 
Vul het formulier in met de grootste zorg uw verslag wordt niet meer gecorigeerd, wanneer u klaar bent en alles nogmaals goed heb na gelezen klikt u op Verwerken! 
Daar gaat de magie beginnen.
Uw verslag is verwerkt en er is een email naar u verzonden met een kort dankwoord, maar we hebben nog niets gezien dus klik op Verder!
Het verslag wordt nu op je juiste pagina gezet, dan moet u wel de goede wedstrijd hebben geslecteerd anders gaat het hier fout. We gaan er van uit dat u de goede wedstrijd heeft geselecteerd dus klik op deze pagina op: klik hier om het resultaat te bekijken. 
 
Het wedstrijd formulier wordt automatisch bij gewerkt op het moment dat het is ingevoerd, in dit voorbeeld door Club '70 2.
Onder aan ziet u het wedstrijdverslag dat wij zojuist hebben geschreven.
 
De Competitie staat op het punt van beginnen en wij weten dat iedereen graag de verrichtingen van onze teams wil volgen dus. 
 
Registreer u zelf vandaag nog zodat u geautoriseerd gebruiker bent voor de eerste wedstrijd.