Untitled 1
Gehoord aan de biljarttafel
Bezoeker nr:
 
Op deze pagina's is plaats gemaakt voor de verhalen die de ronde doen rondom het biljart.
Als je ook een bijdrage wil insturen is dat natuurlijk meer dan welkom, meld u aan op de leden pagina.

Oudere tafelpraatjes
 
B 1
 
Geschreven door: peter.
 
Voor de derde maal in successie is het biljartclub Kamperduin gelukt om KAMPIOEN teworden in de B1 klasse, dit keer met het tweede team nadat het eerste team had besloten om het een jaartje rustig aan tedoen, in een zinderende finale tegen het team van sportrust behaalden de jongens van teamleider ben de Graaf hun kampioenschap, ed, jelle, ben en de snelleerende jorit van harte gefeliciteerd, op naar het gewest in akersloot gaan met die banaan!!!
 
12 april
 
Geschreven door: peter.
 
Vanaf heden is het officieel ons B2 team bestaande uit luc, jean, malcolm en de reserves richard en peter, zijn de kampioenen van het district duinstreek, het ging niet altijd van een leien dakje maar dat mag de pret niet drukken. 21 wedstrijden en 636 punten, d.w.z. 30 punten per wedstrijd, fantasties, binnen een paar jaar, van nog geen keu kunnen vasthouden tot kampioen in de b2 klasse heren gefeliciteerd!!!
 
bandstoten
 
Geschreven door: peter.
 
En wie zijn nog steeds de laatste nederlands kampioenen van distrikt duinstreek in de tweede en vierde klasse bandstoten,? raden maar!!!
 
en de derde is geboren
 
Geschreven door: peter.
 
Zijn naam is ROBERT SCHEFFER, de derde NEDERLANDS KAMPIOEN van ons cluppie uit ijmuiden, zijn cijfers: gespeeld 7 punten 14 caramboles 210 beurten 232 moyenne 0,905 hoogste serie 10, met afstand de beste van het beste op het N.K. gehouden in Almere in het wel erg mooie biljartcentrum van b.v. Almere, nieuwe lakens en nieuwe ballen kosten noch moeite werden gespaart bij deze vereniging, organisatie, de bar en de keuken, perfect!!! Robert won moeiteloos al zijn partijen, totaal zonder tegenstand, van af de eerste wedstrijd als een echte driebander door het toernooi heen, liet zich niet van de wijs brengen door kaderjongens, maar bleef door steeds de juiste oplossing te vinden altijd het beste van het spel houden, en onder luid gejuich van de vele meegereisde supporters werd hij door de fantastische wedstrijdleiding tot nederlands kampioen verklaart, en dat is toch niet slecht, in 19 jaar drie n.k.kampioenen in een club van 12 leden!!
 
drie maanden
 
Geschreven door: peter.
 
Het is nu drie maanden geleden dat onderstaand verhaal plaats vond, totaal geen reactie van niemand niet, niet van de speler, niet van de betreffende club en al helemaal niet van het P.K. bestuurslid die het al helemaal niet interesseert het laatste nieuws is dan ook dat wij van b.c.kamperduin geen poultjes{kruimels}bandstoten meer zullen doen en slechts onze tafel enz. beschikbaar stellen voor het echte werk.